KWF en PRONICA

Ik ben een egoïst want ik ga er minstens drie maanden tussen uit. Op mijn wandeling naar Rome hoop ik te genieten en geen ellende tegen te komen. Alleen maar lopen, eten, slapen en wat slap ouwehoeren.

Even een paar maanden geen huishoudelijke beslommeringen, niet te hoeven werken. Maar ook geen omhelzingen, lekker koken, geen vrouw of de lach van mijn dochter.

Zaken die heel normaal zijn. Waar je eigenlijk nooit over na hoeft te denken maar er altijd zijn. Misschien zelfs niet eens meer waardeert. We hebben het goed. Maar anderen niet. Die zijn ziek of hebben geen kans om alles uit het leven te halen. En voor deze twee zaken zet ik me in. 

KWF

Ten eerste voor het KWF. Iedereen weet wat de impact is van kanker. Het is een #$&@£ ziekte die levens onaangenaam maakt of zelfs verwoest. Borstkanker, tumoren in de hersenen, longkanker en ga zo maar door. Voor onderzoek is altijd geld nodig. Je kunt daar je aandeel in hebben door een (klein) bedrag te doneren. Ik zou je dankbaar voor zijn.

PRONICA

Het andere doel waarvoor ik ook loop is PRONICA. Deze stichting zet zich in voor de scholing van kinderen in Nicaragua. Dit land is verscheurd door verschillende oorlogen. En de kinderen zijn zoals altijd weer de dupe. Geef deze kinderen een kans. Voor 20 dollar kan een kind een jaar lang naar school. Deze kinderen zouden heel dankbaar zijn voor je gift.

Donatie

Hoe kun je doneren? Maak een bedrag over op het volgende rekeningnummer met als titel Donatie KWF en Pronica ten name van CH van der Weij ( NL85 INGB 0652 1097 99). Ik zorg dat het geld dan wordt gedoneerd aan het einde van mijn wandeltocht naar Rome.

Wil je extra geld doneren maar vind je dat ik daar tijdens mijn wandeling iets voor moet doen? Dat kan ook: zet de opdracht maar hieronder. Als het niet al te zeer tegen de goede smaak is, ga ik overwegen het te doen.