Na meerdere etappes van deel I te hebben gelopen, heb ik nu een aantal weken de tijd om het gehele Pieterpad te 'doen'. Ik  probeer van camping naar camping te lopen en om een aantal keren wild te kamperen omdat me dat ook wel eens leuk lijkt. Ik heb altijd binnen de lijntjes gekleurd en dit laatste lijkt me dan een mooi iets om verzet te plegen. 😀

Op de foto's is de inhoud van mijn rugzak te zien. Aan de linkerkant is een quilt te zien met daarnaast de tent (zwarte zak), de slaapzak en mijn kleding. In het midden mijn kookgerei en de Pieterpadboekjes. Verder naar rechts mijn pillen en smeerseltjes. Uiterst rechts mijn rugzak.

UPDATE. Het hele Pieterpad is niet in één keer gelukt door wat fysiek ongemak hahaha. (ga niet door je enkel). Maar ik ga het zeker nog afmaken ergens dit jaar als voorbereiding op mijn reis naar Rome in 2019 (hoop ik).

Inmiddels heb ik afscheid genomen van deze schoenen. Ze gaven toch net te weinig steun voor mijn voeten. Maar dat komt vooral door de stand van mijn rechtervoet. Daarnaast slijt het bovenwerk van de schoen erg snel. Randen die loslaten en weefsel dat erg snel stuk gaat.

Maar nooit warme voeten, ze drogen snel en zijn licht. Maar voor mij werkt het jammer genoeg niet. Twee paren versleten. Elk ongeveer 600 km op gelopen. Nu de leren klompen van Meindl maar weer eens proberen (Borneo). Met op maat gemaakte binnenzolen. Je wordt ouder papa. En je bent te zwaar.