Coevorden - Hardenberg (19 km)

Dat er geen slag om Coevorden is geweest in de recente geschiedenis kan ik begrijpen. Ik vind het een vieze stad. Waar je ook kijkt hondepoep, de aanloop naar Coevorden toe is niet inspirerend (tenzij je 30 jaar in een kelder hebt gewoond) maar toch zijn de mensen erg vriendelijk en behulpzaam. Van popezakjes hebben ze echter nog nooit gehoord. 

Wanneer je vanuit Coevorden naar de Poort van Drenthe (kunstwerk, ik zeg het er maar even bij) loopt langs een sloot is het nog net niet zo dat je de oksels in de hondendrek staat. Het is zelfs zo vies, dat een foto geplaatst op Facebook is verwijderd omdat 'zoiets niet past' (echt waar. Vies dus. 

Maar elk nadeel heb zijn voordeel. Na zoieta kan het alleen maar beter worden. En dat klopte. Met duizend procent. Wat een mooi landschap en na Hardenberg werd het nog beter. Daarnaast kwam ik Thei tegen. Ik had graag nog langer met hem gesproken maar de tempi lagen wat ver uit elkaar. Ik hoop dat we nog eens een Westmalle kunnen drinken. Proast jong. En ik wens je het allerbeste toe.

In Hardenberg de Lidl overvallen en midden op het nieuwe gemeenteplein mijn Skyr opgegeten. Ik ga de schaamte al wat voorbij.

En Roy: denk aan je hersencellen. Anders win je nooit meer een quiz.

Supermarkt

Lidl op het nieuwe gemeenteplein (lekkere broodjes, bijzondere medewerkers)