Panda (70)

Gepubliceerd op 14 juni 2019 om 18:19

En opeens zie je een panda. De inteeltberen van het dierenrijk. In Nederland zouden ze in een streng gelovig dorp in Zeeland wonen. Panda's niet. Die leven in China en Burgers Zoo. Intelligenter dan nu wordt het niet meer. Toch hebben ze iets. Ze zijn doddig en grappig en aandoenlijk. Zelfs een steen met een pandahoofd maakt mensen vrolijk. 

Deze panda kwam ik tegen op mijn etappe van vandaag. Om een stuk treinen te voorkomen op het Fransiskaanse voetpad, ben ik vanuit Fiesole naar Consuma gelopen. Aan de linkerkant van de Arno. Het weer was heerlijk. Een aantal hoppen (Vogels die men kennen moet, Prisma) gezien en een wildzwijn gehoord. Tussen de middag geslapen in een heerlijk stukje schaduw. Heerlijk. 

Een absoluut topbrood gegeten onderweg met een flesje wortelsap. Het moet niet gekker worden. Verander je dan toch op zo'n reis?

De afstand van vandaag was 39 kilometer met de nodige hoogtemeters en ik zit achter een biertje bij hotel Miramonte in Consuma. De Fransiskaanse voetreis is begonnen en tot nu toe is ie me niet tegengevallen. Alvast bedankt heren Quelle, Verkerke en Roodenburg. 

 

Ik ken mensen die van de onderstaande foto slapeloze nachten krijgen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.