Stickerhoofdstad (dag 4)

Gepubliceerd op 9 april 2019 om 20:03

Wat doe je als er niets te doen is in de stad en van je ouders mag je geen spuitbussen kopen? Dan ga je stickers ontwerpen en achter op verkeersborden plakken. Het ontwerp is echter Kunst.

Daar kan ik van genieten maar waarom dan zoiets moois achter op een verkeersbord plakken? Fiets jij er vaak langs op weg naar school) Of juist je ouders? Is het dan misschien een dikke vinger naar jullie onderdrukkers? Maar ik dank jullie. Het was leuk ze op te sporen.

Daarna in de binnenstad van Zwolle op jacht naar een stempel. En ik kreeg niet alleen een stempel maar ook een bakje koffie, prachtige kaarten van de kerk en uitleg over de reliekkist van Thomas a Kempis. Dames, dank!

Van hieruit niet langs de IJssel gelopen maar binnendoor van Zwolle naar Den Nul. En dat heb ik geweten. Asfalt afgewisseld met beton. Eigenlijk kwam deze dwaling door de stickers. Ik lette niet op en toen het te laat was, had ik geen zin meer om om te lopen.

Bij de molen van Windesheim heb ik heerlijk op mijn grondzeiltje uit de wind in het zonnetje gelegen. Voorlopig hoogtepunt. 

En nu zit ik op een topcamping in Den Nul (Het Klaverblad). Om het te vieren heb ik een Blonde Johannes gedronken en weer de ravioli van de Boni gegeten. Topmaaltijdje. Over een uurtje slapen en dromen van een eigen sticker die ik onderweg achterop verkeersborden zou kunnen plakken. Zwolle is zo gek nog niet.

Hasselt - Den Nul

 

Reactie plaatsen

Reacties

Carine
5 jaar geleden

Wat je al niet ziet als je de tijd neemt en kijkt! Mooie kunstfotoserie!

Piet
5 jaar geleden

Mooie stad en mooie foto's. Leuke route ook? Belangstellenden vraag van ons huiselijk frobt? Slaap je buiten in een tentje? En hoe kook je en wat?