Hardenberg - Ommen (Nieuwe Brug)

Gepubliceerd op 8 augustus 2018 om 21:25

Na het Veendam van Drenthe (Coevorden) was het vandaag voor de tweede etappe de beurt aan Hardenberg en Ommen (en verder). Ik kan heel kort zijn. Wat is Nederland mooi. Wat een topetappe van het Pieterpad. Dat ik wat verdwaalde op de Besthemer berg lag waarschijnlijk aan mijn vermoeidheid.

Terwijl ik dit schrijf sta ik op de camping in Nieuwe Brug en hangt mijn was bij mijn achterburen te drogen (en mocht ik hun centrifuge gebruiken) en werd ik bij andere buren op het veldje uitgenodigd voor de koffie. Wat een aardige mensen zijn er toch.

Of heeft het te maken met mijn doel voor vandaag: honderd keer zwaaien naar onbekende mensen en een payforward te doen? Vandaag heb ik gedacht aan wie goed doet, wie goed ontmoet. En misschien heb ik zo wel iets gedaan voor de persoon die het bankje op de Besthemer Berg heeft geplaatst/ laten plaatsen. Nog nooit was het bankje zo welkom. 

Maar wat een mooie natuur en wat ruikt de wereld toch lekker na een klein buitje regen. Wordt ik een blije eikel? De tijd zal het leren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.