Coevorden - Hardenberg

Gepubliceerd op 8 augustus 2018 om 21:07

Dat er geen slag om Coevorden is geweest in de recente geschiedenis kan ik begrijpen. Ik vind het een vieze stad. Waar je ook kijkt: hondepoep. De aanloop naar Coevorden toe is niet inspirerend (tenzij je 30 jaar in een kelder hebt gewoond) maar toch zijn de mensen erg vriendelijk en behulpzaam. Van poepzakjes hebben ze echter nog nooit gehoord. 

Wanneer je vanuit Coevorden langs een sloot  naar de Poort van Drenthe loopt (kunstwerk, ik zeg het er maar even bij), is het nog net niet zo dat je de oksels in de hondendrek staat. Het is zelfs zo vies, dat een foto geplaatst op Facebook is verwijderd omdat 'zoiets niet past' (echt waar). Vies dus. 

Maar elk nadeel heb zijn voordeel. Na zoiets kan het alleen maar beter worden. En dat klopte. Met duizend procent. Wat een mooi landschap en na Hardenberg werd het nog beter. Daarnaast kwam ik Thei tegen. Ik had graag nog langer met hem gesproken maar de tempi lagen wat ver uit elkaar. Ik hoop dat we nog eens een Westmalle kunnen drinken. Proast jong. En ik wens je het allerbeste toe.

In Hardenberg de Lidl overvallen en midden op het nieuwe gemeenteplein mijn Skyr opgegeten. Ik ga de schaamte al wat voorbij.

En Roy (zie foto via het menu te benaderen): denk aan je hersencellen. Anders win je nooit meer een quiz.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.