Well hung Sally smoking crack in the alley ....

Gepubliceerd op 26 april 2019 om 21:01

Wat een geweldige dag. De mooiste wandeldag tot nu toe. Natuur. Klimmen. Dalen. Vlak. Regen. Zonneschijn. Zweet (per liter). En groen. Helder groen. Fantastisch.

's Morgens om kwart voor zes liep ik in het donker naar het pontje die me naar St. Goar zou brengen. En even later stijgen. Via een trap. Dat was even afzien maar het uitzicht was fenomenaal. Direct maar even ontbeten. 

Vandaag had ik besloten om met de Rheinburgenweg te starten om later weer over te gaan op de Rheinsteig in Kaub. Het regende maar de natuur is vol kleuren en geuren. Veel vogels, veel uitzichten en een lekker taartje in Oberwesel.

Van daaruit in gestrekte draf naar de pont die me naar Kaub zou brengen. Daar besloten langs de Rijn te lopen tot Lorch. Waarom. Even uitpuffen op het vlakke. In Lorch de Rheinsteig weer op. Inmiddels was het droog. Weer flink klimmen en pas op weg naar Assmanshausen kwam ik de eerste mensen tegen. 

Zo tijdens de inspanning is mijn Duits toch een stuk minder. Maar we kwamen er wel uit. Daar hoorde ik ook van een kabelbaan die me naar Rüdelsheim zou brengen. En ik moet zeggen dat ik even in de verleiding kwam. Maar gelukkig niet gedaan. Daar had ik spijt van gekregen. Om half zes kwam ik aan in Rüdelsheim. Bier. 

Later op de camping nog Bayerische Knakkies warm gemaakt en opgegeten. Afgesloten met nog een paar biertjes en vroeg de tent in. Wat een topdag. 

St- Goarshausen - Assmanshausen

Drie exotische plaatjes die ik niet had verwacht in het Mittelrheinische. De Nijlgans is hier een plaag trouwens. De olifanten wat minder.

Spreuk van de dag

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.