Holten - Laren

Gepubliceerd op 10 augustus 2018 om 13:39

Het Losse Hoes is een aanrader. Maar Holten zelf heb ik alleen gezien om een uur of 6 's morgens. Ik heb dus niet echt een beeld gekregen van dit dorp. Ik weet echter wel dat de omgeving heel mooi is als je van bomen houdt.

De weg naar Laren is ook mooi. Bossen, weilanden en mooie wandelpaden. Daarnaast had ik het geluk om honderden al wat oudere fietsers te mogen tegenkomen. Het was namelijk de fiets4daagse. 

Ook nog even bij de dikste boom van Nederland geweest. Maar liefst 400 jaar oud en dat was ook wel wat te zien. Een vrijwilliger wist nog te melden dat Pieterpadlopers wel eens in de holle stam overnacht hebben. En zelfs een vuurtje stookten in de boom.

De vrijwilligers doen (zichtbaar) goed werk om dat deel van het landgoed goed te onderhouden zodat wij er met veel plezier door heen kunnen lopen. Dank je wel en veel succes met de vergadering. 

De fiets4daagse dus. Met enorme, tenten, grote ingerichte parkeerplaatsen en veel fietsers. Met ANWB kleding of juist met felgele, felroze en andere felle kleuren. Een groepje zestigplussers gevraagd of ze naar het concert van de Toppers waren geweest? Verbaasde blik en hoe ik dat wist? Roze kleding was min of meer verplicht bij dat concert (vraag me maar niet hoe ik dit weet).

Gratis bakje koffie gebietst en een heerlijk stuk taart gekocht bij Stegeman in Laren. Notenhoning taart. Van de groothandel in Apeldoorn maar gebakken door een bakker uit het voormalige Joegoslavië. Dat je het maar even weet. 

Van Holten naar Laren is een kort stukje dus maar direct doorgestapt naar Vorden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.