Alpenblick (dag 39)

Gepubliceerd op 14 mei 2019 om 23:41

Vandaag was vooral het eerste deel de etappe mooi. Halverwege ging de gekozen route naar de andere kant van de Lech. En toen brak de hel los. De hele dag niemand gezien en opeens liepen er allerlei mensen in paniek door elkaar heen.

Rellen braken uit en menig winkelruit moest er aan geloven. Er was zelfs iemand die van de stuwdam sprong, pluid schreeuwend: Ich liebe 

D

D

D

I

I

I

C

C

C

H

H

H

!

!

!

SPLASH!! (rood water, drijvend lichaam).

Als geboren Winschoter ben ik niet zo snel van mijn stuk gebracht maar deze keer toch maar 112 gebeld. Maar de centrale was behoorlijk overbelast. Toen ik er doorheen kwam en in mijn beste Duits probeerde uit te leggen wat er aan de hand was, nam de centralist het over.

'Wir wissen was loss ist. Gelbe Scheibe am Himmel. Fühlt anders auf die Haut. Schwitzen. Tut weh an die Augen. Ja? Das nennt man die Sonne. Volkommen natürlich. Kein Gefahr. Alles kommt gut. Wird im kürzen wieder verschwinden'.

Het tweede deel naar Schöngau was dus nogal spannend. De afgelopen dagen waren naast de koekoek ook veel andere roofvogels zeer frequent te zien. Boven de velden. Boven de dorpen. Op paaltjes. Ik probeer morgen een goede foto te maken. Vandaag heb ik 36/ 1184 kilometer gelopen.

Nu even iets serieus. Gisteren had ik het over een mail die ik binnen heb gekregen naar aanleiding van mijn blog over de bevers. Ik heb hieronder de mail integraal overgenomen. Ik weet niet hoe ik hier op moet reageren.

Geachte heer Loopinator,

waar ben je &@€#,×,#*#( mee bezig? Hoe durft een #&#&÷; zoals jij zoiets over mij en mijn #&#€##*#familie te schrijven.  Ja ik ben @&#&# narig. Ik haat mijn naar vis stinkende #&#& burcht mijn ×,#*-£ grootouders die de hele dag ruften mijn #;#£#£@ ouders en de schimmel. Laat me.#&#*£## niet lachen.

En ja ik heb de #&#&#& pokkenhekel aan die #&#&# bomen. Die depressieve &##€€#zakken die voor zoveel #*#*#,# stress zorgen. En het zijn #&#&$€#* zoveel dat we het werk niet meer aankunnen. 8@*@×,*##!!!!!!

Weet je wat we moesten doen lu.? We hebben zelfs bevers van buiten moeten halen #*#*#*#!. Van die amfetaminebevers uit de Biesbosch. #*#*$*$*# compleet gestoord en echt geweldadig door die afvaldampen. Het helpt ons maar weet je hoe #,#£#*#*#,#£8+ duur die 'consultants' zijn? @£#8×*,÷##¥× !!!

Dus als je weer iets te melden hebt klotenklapper dan moet je even langs komen. ,##£#99××,÷,#,#(!!! Of nee doe maar niet. Als je nog eens langskomt dan @&#£#¥÷*#,# overleef je het niet Lu.!!!!!!!!!!!!! (PS: we weten waar je dochter naar school gaat)

Justin Bever via de Boze Bever Bond.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.