Schnitzelfest (dag 27)

Gepubliceerd op 2 mei 2019 om 20:59

Je kunt me voor een paar dingen wakker maken. Arla melk, nasi en een goed klaar gemaakte schnitzel. Van de laatste heb ik vandaag meerdere gehad na mijn schoonheidsslaapje. Gelardeerd met Bratkartoffeln en Gemüse. En bier. Heerlijk. 

Vandaag was een korte dag. Ik wilde doorlopen maar bleef in Steinfurt hangen. Mag ook wel eens een keer. Extra veel tijd om mijn tent te laten drogen, de was te doen en mijn blog wat bij te werken. 

Vanmorgen al vroeg gestart en voor de Lidl in Miltenberg ontbeten en daarna door de Bayerische Odenwald Wälder me voor gedaan als een echte Wanderbürsche. Onderweg bij wat bronnen water bijgevuld. Heerlijk wandelweer. 

Ook in Duitsland is er sprake van krimp. Toch ook wel leegstaande middenstandspanden. Een bakker die ook Lebensmittel verkoopt. Dat soort dingen. En dan zit je opeens in een soort van Landhotel (mix met zakenhotel) in Nergenshuizen. Helemaal vol. Restaurant helemaal vol. En mijn buik ook. Van de schnitzels. En het bier. 

Toch een kleine ergernis. Mijn sokken. Drie paar. Allemaal stuk. Nog maar net 800 km gelopen. Falke doet het nog het beste maar de sokken van Care Plus zijn echt helemaal niks. Ze zitten prima. Maar voor twee tientjes per paar mag je toch verwachten dat ze het langer dan 200 km uithouden. 

Miltenberg - Steinfurt

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.