Ach en wee (dag 24)

Gepubliceerd op 29 april 2019 om 20:59

Als je nu denkt wat heeft de achterkant van een vrachtwagen nu te maken met een wandeltocht, moet je even inzoomen op de nummerplaat. Vandaag was kak. Hoe mooi de afgelopen dagen waren hoe weing inspirerend was de etappe naar Zwingenberg vandaag. Saai, vervelend en het afscheid van de Rijn. 

Ik ga nu het Odenwald in om er aan de kant van Würzburg uit te komen. En daar verheug ik me op. Maar misschien neem ik morgen ook wel een rustdag. Dat zien we morgenvroeg wel.

Het is al dagen lekker koud 's morgens en 's avonds. Wolkjes uit de mond. Ideaal weer om te lopen. In de korte broek (geen lange broek meegenomen) en twee wollen shirts en een muts op. Precies goed.

Maar het was saai vandaag en dat heeft zijn weerslag op mijn welbevinden merk ik. De vraag is dan ook of alleen wandelen voldoende is. Of is een mooie omgeving ook belangrijk? 

Om een idee te geven van wat volgens mij de beste vriend van de wandelaar is hierbij een selectie van foto's die ik vanaf het begin heb genomen. 

Guntersblum - Zwingenberg

Reactie plaatsen

Reacties

Paul Verbunt
5 jaar geleden

Doe je vriend Vettel de groeten in Heppenheim.😂😂

Karin Z
5 jaar geleden

Ik hoop dat je de kak weer te boven bent. Geen toppen zonder dalen, maar laat ik je niet vermoeien met dooddoeners je hebt onderweg genoeg tijd ze zelf te bedenken :) Succes voor de volgende etappe! Groetjes, Karin

Greet
5 jaar geleden

Allies goed? Ik mis je updates. Vanaf even koud en guur Rugen (Ostsee).