De afgelopen week in beeld

Gepubliceerd op 13 oktober 2018 om 14:38

Nu de kogel door de kerk is, loop ik weer met een doel. Dat loopt toch anders dan anders. Ik ben shirts aan het testen maar vooral mijn schoenen. Dat zal wel een aandachtspunt blijven, denk ik.

Ook kwam ik er achter dat mijn rugzak niet helemaal goed was gesealed op de naden. Maar een oplossing was snel geregeld met de fabrikant. Er komt een reparatieset mijn kant op. 

Nu ik de route in grote lijnen in mijn hoofd heb, is er toch weer twijfel. Waarom de Rheinsteig en Romantischer Straße in plaats van Eifelsteig en Westweg? In Italië toch maar langs de Fransiskaanse voetweg? Cultuur of natuur? Waar ik wel uit ben dat als ik een route heb uitgekozen, ik de etappes niet ga plannen.

Wat ik ga lopen en hoeveel ik ga lopen, bekijk ik van dag tot dag. Een tentje in de rugzak maakt me fexibel maar misschien niet altijd even fris. Dus geen shirts mee van polyester maar van wol en katoen. Maar ook deze keuze heeft weer nadelen.

En op zo een moment slaat dan weer de twijfel toe. En dat zal wel zo blijven tot 11 april. Want dan ga ik beginnen met iets dat ik al jaren echt heel graag wil: een stukje ongestoord wandelen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.