Vorden - Zelhem

Gepubliceerd op 10 augustus 2018 om 19:52

Weet je wat? Ik doe vandaag gewoon nog een etappe. Dan komt het totaal van deze dag ongeveer op 50 kilometer uit. Voor mij een record. Het is heerlijk weer en ik wil wel eens weten wat dit doet met mijn lichaam. 

En het ging goed. In Vorden een camping in Zelhem gebeld en er was plek. Mijn diner zat al in mijn rugzak. Dus daar hoefde ik niet over in te zitten. Maar dat verdraaide rechterbeen. 

De eerste dagen pijn onder mijn voet. Toen van de knie en nu opeens blaren op de bal van mijn voet. Niet erg. Je kunt gewoon doorlopen maar ik baal er gewoon van. Ik heb dit jaar al 2500 kilometer gelopen en ik krijg nog steeds op allerlei plekken blaren. Maar het is al stukken beter dan vroeger. Want als ik toen naar een schoen kéék had ik blaren.

Eigenlijk was ik al snel in Zelhem. Maar de camping was alleen maar te vinden via Google maps. En wat zag ik daar staan op een veldje van de camping? Twee MIG's? Verdomd als het niet waar is. Zou ik deze camping aanraden? Waarom niet? Veel wat oudere stacaravans maar behulpzame eigenaar. Prima plekken voor de trekker. Maar er was maar één douche (€1 per 7 minuten). 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.