Groningen - Zuidlaren

Gepubliceerd op 4 augustus 2018 om 20:15

Al vroeg in de trein naar Groningen voor de etappe naar Zuidlaren en van daaruit naar Rolde. En ik heb vandaag wat geleerd. Je kunt 21 kilometer denken aan je rechtervoet.

Op zo'n tweede dag, ook al had ik gesmokkeld door thuis te slapen in plaats van in een tent op de stadscamping in Stad. Maar het studentengebral tot diep in de nacht trok me vreemd genoeg niet aan. Dus de brug over naar het zuiden. Langs de Hoornse plas naar Haren.

Ik wist dat op de grens van Haren en Glimmen een tappunt was voor water en hoe gek het ook klinkt, ik verheugde me erop. Maar voor het tappunt een stalletje aan de weg waar mirabellen werden verkocht voor een euro (of uro afhankelijk waar je woont).

Dus een zakje mirabellen rijker, een uro armer maar met tevreden smaakpapillen ging de wandeling verder naar Zuidlaren. Bij de Appèlbergen hoorde ik plotseling geritsel in het struikgewas: het was Tamara die met Max wat verkoeling zocht. Maar dat kon ook op een bankje verderop en na een leuk gesprek, afscheid genomen. Heel veel succes gewenst op je pad.

Op naar Zuidlaren. Op naar een lekkere lunch. En de omgeving? Mooi.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.